2016. november 5., szombat

Tanya rendje

TISZTELT VENDÉGEINK!

Tanyarend és tájékoztató


            A tanya a szigligeti öbölben, festői környezetben terül el.

        2 db  3 ágyas és 2db 2 ágyas  szobában  várjuk vendégeinket.
Üzemeltetés: május 1-től október 30-ig.


Díjak : 3000 Ft/nap/fő+IFA, a 4. éjszakától 2500Ft/éjszaka+IFA.

5 éves tagsági viszony igazolása estén a mindenkori díj 60%-a .

Csónak bérleti díj : 3000 Ft/nap,szállás igénybevétele esetén 1500 Ft/nap.

IFA  ( Idegenforgalmi adó ): 330 Ft/nap/fő.

a 18 éven aluli  magánszemély mentesül az idegenforgalmi adó alól. • Telefonon      be kell jelentkezni gazdasági vezetőnél a      telefonszámon időpont kérésre. Férőhelyet írásos illetve telefonos      megbeszélés sorrendjében biztosítunk. Időpontátfedés esetén új terminust      ajánlunk. A helykihasználás és horgászaink szenvedélyének kielégítése      miatt más jelentkező vendégeinket azonos szobában kényszerülünk      elhelyezni. Ajánlatos a jelentkezéseket ismerősökkel, családtagokkal      közösen szervezni. Kezdési és befejezési időpontot mindig közölni kell. A      szoba férőhelyeinek teljes kifizetése esetén más személy(eke)t nem      helyezünk el, így a férőhelyek üresen maradhatnak.
 • A      fentiek után csekket küldünk az üdülési díjról. A idegenforgalmi adót és a      csónakbérletet a helyszínen a gondnoknál kell befizetni. A szobafoglalási      díj banki átutalással is történhet: OTP 11748052-20508218. A díj      visszafizetését írásos indok esetén a tanya elfoglalása előtt 3 héttel      teljesítjük. A helyfoglalás a lekötött nap délelőtt 11. órától szól, a távozás az eltelt pihenőnap 24. órája utáni      reggel 11. órától történik.
 • A      vendég érkezésekor a tanyán a gondnoknak bemutatja a befizetést igazoló      dokumentumot. A gondnok meghatározza a szálláshelyet, majd oktatást tart a      tanya rendjéről és a horgászat szabályaira vonatkozó előírásokról. A      szobákat, konyhát és a társalgót tisztán kell átadni. A gondnoki teendők      ellátása (ágynemű csere stb.) és a folyamatos üzemeltetés érdekében az      időpont maradéktalan betartását kérjük. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a tanya nem üdülő és nem vendéglátóhely!Tilalmi rendelkezések:

 • Tilos az épületbe etetőanyagot és horgászcsalit bevinni;
 • Tűz- és balesetveszélyes anyagokat tilos a tanyára behozni;
 • Tilos a tanyára bármilyen állatot behozni;
 • Tilos sátort verni; A tanya felszerelése:

 • Konyha: gáztűzhely, edények, hideg és meleg víz, főzési lehetőség;
 • Társalgó: asztalok, székek, színes tévé, hűtők (fagyasztók);
 • Tisztálkodás: hideg és melegvizes női és férfi zuhanyzó, angol WC-k;
 • Horgászat: csónakból lehetséges, gépkocsi parkolás biztosított;Strandolás, kirándulás, élelem beszerzése, gépkocsi tankolás:Tapolca 17 km, Szigliget 5 km, Balatonederics 6 km, Badacsony 8 km.

A tanya a 71-es út és a 88-as km táblájától a Balaton felé kb. 700 m.A TANYÁN ÉS HORGÁSZAT KÖZBEN ELŐFORDULÓ BALESETEKÉRT AZ EGYESÜLET NEM VÁLLAL FELELŐSÉGET!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése