2016. november 5., szombat

Horgászkártya

HORGÁSZKÁRTYA
A Horgászkártya egy igen jó kondíciójú  kedvezménykártya (plasztik). 
www.ecd.hu címre kattintva előzetesen ismerkedhetnek a leendő kártyatulajdonosok az egész országot behálózó EDC [Euro Discount Club] kártya elfogadóhelyekről és a széles skálájú kedvezményekről. 

A kártyamegrendelésünk elküldése előtt indokolt az egyesületi igények felmérése. Ezért kérjük @ levélben várható kártyaigényét közölni a gazdasági vezetőnek (maev1011@freemail.hu). Ár: 300 Ft/db.
Néhány további lényeges információ:
- A „Horgászkártya” kibocsájtója a BBHSZ, így azok csak a Szövetséghez tartozó tagegyesületek teljes jogú, pártoló vagy tiszteletbeli tagjai részére adhatók.

- A nevesítése során az alábbi adatok kerülnek a kártyára nyomtatásra

- a horgász neve,
- az egyesület és az egyesületi székhely neve,

- a kártya sorszáma.
- A kártya sorszáma OO-OOOO formátumú. Az első  két számjegy az egyesület kódja, a négyjegyű szám pedig  a horgász egyesületen belüli sorszáma.
Elvesztett, használhatatlanná vált Horgászkártya pótlására nincs lehetőség, ez esetben új kártyát kell igényelni.
A Horgászkártya érvényessége a vonalkódos matricán szereplő dátum szerinti. A 2012. évben kiadandó kártyáké 2014.03.31. Ezt követően az érvényesség a tagsághoz (tagsági díjhoz ) kapcsolódóan a következő év.
A használat második évétől  a HORGÁSZKÁRTYA  érvényesség ének további egy évvel való meghosszabbítása a vonalkódos matricák lecserélésével történik.  (A matrica  kizárólag egyszeri  felragasztásra alkalmas.) Ha egy évben az érvényesítés valamilyen okból kimarad, a következő évben az aktuális matrica felragasztásával a kártya teljes kedvezménytárával tovább használható.
Az érvényesítő matricák számát az egyesület a saját nyilvántartása alapján állapítja és igényli meg a BBHSZ Szövetségi Irodától, a következő évi értékcikkek megrendelése keretében.

A kedvezménykártyával kapcsolatos további tudnivalók a www.edc.hu oldalon találhatók. Ez az oldal a szövetségi honlapról (www.bbhsz.hu) is elérhető, a kezdőlapon lévő EDC logóra kattintva.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése