2016. december 17., szombatBauxitbányász Horgász Egyesület                          
  

                                             Tisztelt Horgásztársam!


Mindenek előtt engedd meg, hogy köszönetet mondjak azért, hogy ez év elején bizalmat szavaztál nekem. (A tegező hangnemet kérlek, engedd meg, ha valakit sértene, attól elnézést kérek, az vegye úgy, hogy magázom!! )
Egy tartalmas év áll mögöttünk, amiről részletesen a jövő évi közgyűlésen beszámolok.(valószínű, hogy februárban)
Pár gondolat, amit a következő év vonatkozásában jó, ha mindenki tud (ez zömében közgyűlésen elfogadott dolog):
Az „iroda „január, február hónapban szombatonként 0830-1100-ig lesz elérhető (először 2017. január7-én) a rendezvénycsarnokban a már megszokott helyen, ahol a fogási naplók leadására, a különböző díjak befizetésére, valamint a MOHOSZ bélyeg megvásárlására lesz lehetőség. Március hónapban a horgásztanyán ezekben az időpontokban állunk a tagság rendelkezésére, azt követően igény szerint telefonos egyeztetés alapján.

 Az állami horgászengedélyt rengeteg helyen meg lehet vásárolni, kérlek, hogy elsődlegesen a Tóth Petihez menjél kiváltani,(természetesen ez a helybeli horgásznak szól) vele beszéltem meg, hogy ellát bennünket jeggyel (kedvezményes jegy 2017-ben nem lesz senkinek, megszűnt); Tóth horgászboltban teljes nyitvatartási időben el lehet ezt követni hétfőtől szombatig.

 A befizetéseket utalással is tudod teljesíteni, az ehhez szükséges számlaszámok:
         OTP: 11748052-20508218, ide a tagsági díjat (6 000Ft), az éves csónakkikötési díjat (9 000Ft),a társadalmi munka megváltás díját (15 000Ft), kell fizetni.  
         Határidő: március 31.!!!!


        OTP: 11748052-20039589, ide a csónakkikötő befizetést kell utalni január 31-ig (30 000Ft) nagyon kérlek arra, hogy a határidőre figyelj, mert ez fogja meghatározni azt, hogy tudjuk e tovább folytatni a kikötőnk megvalósítását vagy itt kell abbahagynunk!!!!! 
 A csónakkikötő tervei elkészültek, a mederbérleti szerződést a vízügy megküldte az egyesületnek! A kivitelezés előszobájába léptünk!!!
 
Tovább nem is keserítelek különböző fizetendő tételekkel, megragadva az alkalmat kívánok Neked és szeretteidnek Békés Boldog Karácsonyt, valamint erőben, egészségben megélendő Boldog Új Esztendőt!

Görbüljön a bot, füstöljön a fék! 

Tapolca; 2016. december 16-án.

Horgász Üdvözlettel:
                                                                          ( Ködbaum József )
                                                                                           Bauxitbányász HE elnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése